Hlavní obsah

Film Čtyřlístek ve službách krále zveřejnil ukázku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouho očekávaný film Čtyřlístek ve službách krále podle legendárního českého komiksu půjde do kin 31. ledna 2013. Na internetu je už nyní trailer.

Upoutávka na film Čtyřlístek ve službách králeVideo: CinemArt

 
Článek

Dobrodružný filmový příběh má být podle distributora plný humorných a gagových situací. Dynamický, vtipný, moderní animovaný film se spoustou nečekaných zápletek, legrace a překvapení.

Malý výlet na Pražský hrad k Fifinčiným narozeninám nabídne Čtyřlístku úžasné setkání – ve Zlaté uličce je nejdříve přepadne živý lev, který je pak zavede tajnými podzemními chodbami až k hrobce českých králů, kde na ně už čeká samotný císař Rudolf II.!

Rudolf II. podniká se svým věrným lvem Aurixem cestu časem z minulosti do přítomnosti, protože podle předpovědí věhlasných císařských astrologů jenom prapodivné bytosti z budoucnosti, které si říkají Čtyřlístek, pomohou získat panovníkovi zázračný kámen mudrců, a tak zachrání království před zrádným alchymistou Kelleym.

Film režíroval Michal Žabka, o výtvarnou podobu se postaral Jaroslav Němeček. Postavičky namluvili Ondřej Brzobohatý, Tereza Bebarová, Bohdan Tůma, Ivan Trojan či Viktor Preiss.

Reklama

Výběr článků

Načítám