Hlavní obsah

TV Prima se od 1. ledna přejmenuje na Prima Family

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prvního ledna v 0.59 hodin skončí vysílání kanálu TV Prima a hned v 6.00 hodin startuje nová stanice s názvem Prima Family (rodina), zaměřená na zábavu pro celou rodinu. Pro její příjem ale bude nezbytné v některých případech přeladit přijímač televizního signálu.

Článek

„Diváci by měli změnu zaznamenat v řadě nových pořadů vlastní tvorby. Příkladem může být zábavná Aréna národů, která se zakrátko dostane na obrazovky. Programový posun začne nabíhat postupně a vyvrcholí na podzim příštího roku,“ informoval média generální ředitel Primy Marek Singer.

Co se změní po technické stránce? Pro ty, kteří sledují televizi přes satelit, nic. Pro uživatele kabelových sítí by změnu kanálu měl provést automaticky provozovatel kabelové televize. Pro diváky, kteří využívají set-top-box, zůstane pokrytí nové televize stejné, jako tomu bylo u končící TV Prima, V neděli 1. ledna ráno stačí přeladit set-top-boxy či televizory (tedy ty, které jsou již vybavené příjmem digitálního signálu, což je pravděpodobně většina).

V případě společných televizních antén doporučujeme divákům upozornit na přeladění správce domu nebo odbornou firmu, která správu antény provozuje. Pro případné komplikace je od úterý 27. prosince v provozu nonstop konzultační linka 266 700 800, na kterou se mohou diváci obracet s dotazy ohledně naladění kanálu Prima Family. Podrobný návod na řešení případných komplikací při přelaďování najdete i na webu www.iprima.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám