Hlavní obsah

Metalfest bude v Plzni dunět tři dny

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový třídenní metalový festival se zrodil v Plzni. Ve dnech 21. až 23. května se v amfiteátru Lochotín sejdou příznivci brutálního zvuku a skupin, jako jsou slavní Hammerfall, hrající klasický melodický heavy metal ze staré školy, či Sonata Arctica.

Článek

Pořadatelé slibují celkem třicet zahraničních a českých metalových skupin. Vedle jmenovaných by měli dorazit Amon Amarth, Twilght of Gods – Bathory Tribute Band, Korpiklaani, Deathstars, Finntrrll, Nevermore, Death Angel, Freedom Call, Legion of the Damned, Deicide, Marduk a další.

Areál Lochotín je obklopen parkem a nachází se vedle zoo, na trávě je možno zdarma stanovat. Vstupenky jsou v předprodeji v agentuře Pragokoncert, nebo na stránkách www.mastersofrock.cz, Ticketportal, Ticket-Art, Ticketpro, Plzeňská Vstupenka a Eventim. Při zakoupení vstupenek na Metalfest společně se vstupenkami na festival Masters Of Rock 2010 přes web www.mastersofrock.cz slibují pořadatelé DVD Masters Of Rock 2008 zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám