Hlavní obsah

Rosničky na Primě končí, nahradí je počítač

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Rosničky Lucie Váchová, Romana Vítová, Petra Eliáš Voláková a Tina Pletánková končí na televizi Prima. Televize půvabné krásky nahradí grafikou od 28. března.

Článek

„V rámci změn, kterými prochází celé zpravodajství, se bude měnit i formát počasí,“ potvrdila Novinkám mluvčí televize Prima Jana Kocová. Půvabné moderátorky nahradí mapy a grafy.

Společnost Meteopress, která pro Primu počasí připravuje, dostala jasný příkaz: snížit náklady.

"Od 28. března nebude počasí jako samostatný pořad, bude pouze schéma bez rosniček," řekl Novinkám Milan Folkman, jednatel Meteopressu.

"Nic konkrétního mi zatím nikdo neřekl, na začátku března nám jen bylo naznačeno, že je možné, že bude mít počasí jinou podobu bez nás. Na duben máme s holkama stále rozpis," prozradila Lucie Váchová.

Pro Petru Eliáš Volákovou a Romanu Jákl Vítovou to taková rána není. Voláková moderovala počasí minimálně, protože většinu roku žije se svým manželem, hokejistou Patrikem Eliášem, v zámoří. Jákl Vítová se zase nechala slyšet, že chce co nejvíce času trávit s dcerou a práci omezuje na naprosté minimum.

"Od narození Sofinky jsem měla jen pár služeb měsíčně. S manželem bychom navíc chtěli druhé dítě," řekla Vítová.

Největší finanční rána to tak bude pro Lucii Váchovou a Tinu Pletánkovou, které si přišly měsíčně na desítky tisíc korun. Váchovou tak zřejmě opět čím dál více uvidíme na módních molech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám