Hlavní obsah

Bridget Jonesová potřetí aneb když je diblíkovi čtyřicet

Novinky, Stanislav Dvořák

Úspěšná série komedií o Bridget Jonesové bude pokračovat. Třetí díl se bude natáčet v roce 2010. Bridget v něm bude kolem čtyřiceti let, stejně jako herečce Renée Zeelwegerové, která se pravděpodobně opět ujme hlavní role.

Článek

První film o Bridget Jonesové slavil úspěchy už v roce 2001 a druhý díl přišel o tři roky později. Producenti ze společnosti Working Title uvedli, že třetí pokračování je ještě v úplných začátcích a není známo, kdo ho bude režírovat.

Hotový není ani scénář. Podle listu Variety by měl vycházet ze sloupků Helen Fieldingové, které vycházely v letech 2005 a 2006 v deníku The Independent. Hlavní hrdinka ještě stále nebude mít rodinu a ocitne se v kritickém věku.

Čtyřicetiletá Renée Zeellwegerová byla za první díl nominována na Oscara a postava  Bridget se jí zřejmě stane osudnou. I když natočila filmy jako Návrat do Cold Mountain nebo muzikál Chicago, v povědomí stále zůstává spíše jako nešťastnice, která stále hledá svého prince na bílém koni.

Komerční úspěch třetí komedie o Bridget Jonesové je téměř zaručen. První díl v režii Sharon Maguire vydělal po celém světě 282 miliónů dolarů, druhý asi 262 miliónů.

Reklama

Výběr článků

Načítám