Hlavní obsah

Festivalový víkend: Planet festival, Votvírák a další

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na letišti Čápův Dvůr aeroklubu Tábor začne v pátek 13. června v 15 hodin hudební Planet Festival. V Hořicích začíná v pátek Cultural Reggae Vibez a v Milovicích můžete už od čtvrtka navštívit festival Votvírák.

Článek

Planet Festival navazuje na festivaly Go Planet (2003) a Love Planet (2005), kdy se v Táboře představili Marilyn Manson, Nick Cave nebo Skinny Puppy. Letos se na přehlíce jako hlavní hvězdy představí američtí punkrockeři Bad Religion, kteří vystoupí dnes ve 20.10 hodin. Po nich zahrají energičtí Němci Beatsteaks nebo britští Kosheen, kteří páteční program uzavřou.

V sobotu 14. června se lze těšit na rakouskou Julii, Belgičany Front 242, Brity Zion Train, Hadouken! či I Am X. Domácí scénu budou reprezentovat Tata Bojs, Sunflower Caravan, Southpaw, Bow Wave a další. Dvoudenní vstupenka stojí 1050 Kč, jednodenní 790 Kč.

Festival Votvírák v Milovicích

V Milovicích na letišti pokračuje už od čtvrtka festival Votvírák, na který je vstup zdarma. Na hlavním pódiu vystoupí v pátek ve 22 hodin Kabát, po nich zahrají Wohnout, dále Doga, Matahari, Volant, Harlej, My Own Story a další.

Hvězdami sobotní festivalové noci budou Aneta Langerová, Kryštof, Michal Hrůza, Mig 21, Anna K a další.

Cultural Reggae Vibez v Hořovicích a Multisteel Open Fest

V Hořicích v pátek 13. června začne festival Cultural Reggae Vibez. V sobotu na fanoušky čekají jednodenní akce Multisteel Open Fest (Citron, Walda Gang, Metallica Revival aj.) ve Vyšních Lhotách u Frýdku Místku či Kokrfest (Plus Mínus, Selfish, Zpraku! aj.) v Praze.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám