Hlavní obsah

Nova začala natáčet Kriminálku Anděl

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po Kriminálce Las Vegas a New York přichází pražská verze - konkrétně se sídlem na Andělu. Seriál Kriminálka Anděl začala v těchto dnech natáčet TV Nova.

Článek

První klapka padla v pátek 28. března v Berouně. Má prý jít o napínavý až akční seriál natočenými nejmodernějšími postupy, zřejmě inspirovanými u podobných amerických seriálů. "Představí Prahu jako těkavé, rychle tepoucí, moderní kosmopolitní město, jež však má i své temné stránky," popisuje mluvčí Novy Veronika Šmítková.

V hlavních rolích kriminalistů se přestaví známí i méně známí herci, "šéfa" hraje Martin Stropnický a jeho kolegy David Švehlík, Marek Taclík, Michal Novotný či Helena Dvořáková. Patologa si vystřihne Ladislav Frej, vrchního ředitele kriminálky Miloslav Mejzlík.

Kulisu prvního obrazu prvního natáčecího dne tvořil ohořelý vrak auta, ukrytý v rokli nedaleko Berouna. Hlavními protagonisty, ohledávajícími místo zločinu, pak byli tři kriminalisté.

Pro Stropnického je to již třetí kriminalista v jeho herecké kariéře a o Kriminálce Anděl říká: „Na natáčení jsem se moc těšil, protože mám rád detektivky i kriminální filmy, zejména ty klasické typu Francouzská spojka, ale rád se podívám i na komerční seriály, ve kterých je napětí i humor, jako je například Colombo. I když je podle mě v poslední době v televizi hodně seriálů, jsem přesvědčený, že Kriminálka Anděl si svého diváka najde. Určitě i pro to, že to bude seriál uzavřených epizod, natočených podle skutečných událostí.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám