Hlavní obsah

Na Barrandově točil laureát Oscara

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čerstvý držitel Oscara za nejlepší cizojazyčný film, režisér Stefan Ruzowitzky, který natočil Ďáblovu dílnu, právě dokončil na Barrandově natáčení filmového thrilleru Love at War pro filmový festival v Abú Dhabi.„Ruzowitzky je velice bystrý a vnímavý režisér,“ říká ředitel Barrandov Productions Daniel Jaroš.

Foto: Herbert Neubauer, Reuters

Stefan Ruzowitzky ve Vídni při předávání Oskarů.

Článek

„V tomto snímku je spousta válečných scén z doby římských válek, a přestože to bylo pro Stefana naprosto nové filmové téma, byl dokonale a do hloubky připraven a práce s ním byla potěšením.“ dodává Daniel Jaroš.

Nové kulisy na Barrandově 

Nyní se na Barrandově začaly stavět kulisy velkofilmu GI JOE, jehož scénář vznikl podle komiksu a bude ho režírovat Stephan Sommers.

„Film GI JOE z produkce Stillking Films se odehrává v Evropě, kde speciální jednotka složená z mezinárodních profesionálů známá jako G. I. J. O. E. zasahuje proti nebezpečné organizaci vedené známým dealerem se zbraněmi,“ říká generální ředitel společnosti Barrandov Studio Ing. Vladimír Kuba.

Ve filmu bude hrát například Channing Tatum nebo Sienna Millerová. Premiéra filmu s rozpočem 170 miliónů dolarů se uskuteční v příštím roce.

Reklama

Související články

Markéta Irglová má Oscara

V noci na pondělí byly v kalifornském Los Angeles uděleny nejslavnější filmové ceny světa. Jako první česká zpěvačka v historii dostala Oscara Markéta Irglová...

Výběr článků

Načítám