Hlavní obsah

Na Nově byl nejsledovanější X Factor, na ČT Všechnopárty

Novinky, Stanislav Dvořák

X Factor na Nově se v poslední době často stává nejsledovanějším nezpravodajským pořadem celého víkendu, jsou to ale velmi těsná vítězství, rozhoduje pár diváků navíc. Např. tuto neděli měla soutěž na Nově 1,533 miliónu diváků, tedy jen o 28 tisíc více než sobotní Všechnopárty - Silvestr na ČT1.

Článek

V pátek vládl na ČT1 Jan Kraus a jeho Uvolněte se prosím (cca 1,3 miliónu diváků) a na Nově Kameňák (téměř 1,4 miliónu). Ostatní pořady následovaly už se značným odstupem - Nemocnice na kraji města a 13. komnata měly přes 0,8 miliónu, podobně Hádej, kdo jsem! na Primě. Na Nově se ještě dobře uchytila Ulice (1,25 miliónu).

Sobota patřila jednoznačně programu ČT1. Po Všechnopárty - Silvestru (1,5 miliónu) následovala Pošta pro tebe (1,35 miliónu) a Bez obáv, prosím (téměř 1,2 miliónu).

Novou hodně propagovaný akční Hellboy nepřekonal žádný z uvedených pořadů České televize a musel se spokojit s výsledkem 1,1 miliónu. Koření mělo ještě před večerními zprávami na Nově rovný milión.

V neděli jasně vítězil X Factor s 1,533 miliónu diváků, částečně se mu blížily publicistické pořady Novy Střepiny a Občanské judo, které zaujaly přes 1,3 miliónu lidí. Na ČT se k miliónu alespoň přiblížil film Kousek nebe, který měl přesně stejnou sledovanost jako soutěž Ber nebo neber na Primě (0,9 miliónu).

Víkendová sledovanost
Pátek
Sobota
Neděle

Reklama

Výběr článků

Načítám