Hlavní obsah

X Factor míří do semifinále

Novinky, Stanislav Dvořák

Televizní soutěž X Factor vstoupí v dalších dílech do semifinálové fáze. V následujících třech týdnech se rozhodne o tom, kteří čtyři soutěžící z každé kategorie postoupí do finálových kol.

Článek

Ze zahraniční převzatou show X Factor začala TV Nova vysílat od začátku února a vede si zatím relativně dobře. Dosahuje sledovanosti až 1,5 miliónu diváků, v porovnání s podobným pořadem Česko hledá Superstar je to ale málo.

V současnosti končí základní výběr adeptů a soutěžící se představí porotcům v tzv. semifinálových soustředěních. "Gabriela Osvaldová si na zámku v Dobříši poslechne výkony zpěváků starších 25 let a společně se svým poradcem Michalem Dvořákem jich hned první den polovinu pošle domů. Ondřej Soukup se ujme kategorie 15-24 let. Společně se svými pomocníky Františkem Fialou a Lumírem Mati začnou úřadovat v klubu Mecca. Na Petra Jandu a jeho poradce Otu Balage čekají v Divadle Radka Brzobohatého vokální skupiny," říká koordinátor projektu Adam Kotalík.

Souboj porotců se naplno rozhoří již v nadcházejícím nedělním díle. Záleží jen na nich, koho ve své kategorii vyšlou do finálových bojů proti favoritům ostatních porotců.

„Od teď se diváci budou setkávat již jen s dobrými zpěváky. Dá se říci, že to, co dělá X Factor X Factorem, odstartuje v semifinálových soustředěních tuto neděli,“ dodává Kotalík.

Reklama

Výběr článků

Načítám