Hlavní obsah

Rolling Stones nadchli Brno

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Na brněnském Výstavišti se v neděli večer představila legendární britská rocková skupina Rolling Stones. Více než dvaceti tisícům diváků zahrála ve dvouhodinovém programu průřez celou svou 47letou tvorbou. Jejich koncertu vévodilo velkolepé výpravné pódium a radostné výkony všech členů kapely.

Článek

"Asi tři hodiny před koncertem jsem učila zpěváka Micka Jaggera třicet minut česky," řekla Právu Pavla Štípková z vydavatelské společnosti EMI.

"Zajímaly ho nejenom základní pozdravy, ale také brněnský dialekt. Byl velmi důsledný, veškeré fráze si zapsal i nahrál na diktafon. Rozhodl se pozdravit nejen diváky z Brna, ale také z Prahy, Ostravy a Slovenska. Je to velmi příjemný člověk. Nevím, jak na pódiu, ale v soukromí má krásný sametový hlas. Na koncert se nesmírně těšil," dodala Štípková.

Velkolepé pódium. Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Rolling Stones dorazili do Brna odpoledne. Podle sdělení pořádající agentury Interkoncerts mají odletět z republiky jen několik hodin po svém vystoupení. Brněnský koncert byl již pátým, který skupina v Česku odehrála.

Reklama

Související témata:

Související články

Brno zaplavili fanoušci Rolling Stones

Brány brněnského výstaviště, kde v neděli vystupuje slavná britská skupina Rolling Stones, se pět minut po 16:00 otevřely prvním několika stovkám nejvěrnějších...

Výběr článků

Načítám