Hlavní obsah

Rozčílený cestující zapálil v Kuřimi autobus, ten se změnil v ohnivou kouli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Linkový autobus podle policie zapálil v srpnu 42letý muž v Kuřimi na Brněnsku. Byl rozčílený, protože ve voze usnul a přejel svou výstupní stanici. Podle policie má na svědomí také nejméně další dva požáry.

BEZ KOMENTÁŘE: Rozzlobený cestující zapálil autobusVideo: Policie ČR

 
Článek

Požár zachytila kamera na autobusovém nádraží v Kuřimi. Muž údajně zaspal v autobusu a musel vystoupit až na konečné. To jej rozčílilo, protože se nemohl rychle dostat do Brna. Zapálil proto autobus, škoda byla vyčíslena na milion korun.

Incident z nádraží je třetím ze série požárů, které kriminalisté momentálně vyšetřují a které odstartovaly na začátku srpna v Brně. Stejný muž nejdříve podle nich zapálil obytný vůz a oheň pak poničil další tři auta. Skutek omlouval tím, že chtěl vůz vydezinfikovat. Škoda byla vyčíslena na 1,5 milionu korun.

Dálnici D1 zahalil hustý kouř, hořel návěs kamionu

Krimi

„O několik dnů později si prý opilý a v reakci na hádku s kamarádkou vybil zlost na karavanu zaparkovaném v Masné ulici. Vedle kompletně shořelého obytného přívěsu byly žárem poškozeny i v blízkosti zaparkované tři automobily a fasáda nedalekého domu,“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek. Škoda byla vyčíslena na půl milionu korun.

V Praze hořela rehabilitační ordinace

Krimi

Záběry z autobusového nádraží pomohly policii muže najít a ten už je nyní kvůli žhářství ve vazbě. Policisté navíc zjišťují, zda nemá na svědomí i další vyšetřované případy.

Foto: Policie ČR

BEZ KOMENTÁŘE: Rozzlobený cestující zapálil autobus

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám