Hlavní obsah

Řidič si udělal ze silnice závodní dráhu. Na devadesátce jel 223 km/h

Chomutov

Policie ve čtvrtek informovala o dalším rekordmanovi na silnici. Hlídka na Mostecku naměřila řidiči na devadesátce 223 km/h. Muži hrozí až roční zákaz řízení.

Řidič závodil na silnici I. třídyVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté změřili řidiče audi minulý čtvrtek na silnici první třídy ve směru na Chomutov. „Naměřili rychlost 223 km/h. Hlídka řidiče zastavila. Přestupek bude postoupen do správního řízení,“ uvedl mluvčí policie Šárka Poláčková.

Správní orgán může řidiči, který rychlost překročil o 133 km/h, uložit pokutu od 5000 do 10 000 korun, pět bodů a až roční zákaz řízení.

Řidič BMW předjel policejní hlídku na dálnici rychlostí 222 km/h

Krimi

To nebyl v Ústeckém kraji jediný hříšník. Policie uvedla, že během prvních osmi dubnových dní jelo rychle 192 řidičů. V Mostě, kde platí rychlost 50 km/h, naměřili řidiči 113 km/h, v jiné ulici to bylo 108 km/h.

Foto: Policie ČR

Řidič audi závodil.

Foto: Policie ČR

Šofér jel na padesátce 113 km/h.

Například na Teplicku jel šofér u Hostomic na sedmdesátce rychlostí 128 km/h. Podobné překročení rychlosti řešili policisté také v Chomutově. Všechny přestupky budou řešit správní orgány.

O rekordmanovi informovali ve středu také policisté ze Sokolovska, kde na dálnici D6 naměřili řidiči BMW 222 km/h. Problémy s dodržováním rychlosti ale mají řidiči po celé ČR, využívají především prázdných silnic a minimálního provozu.

Řidič BMW projel kolem hlídky 222 km/h.Video: Policie ČR

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám