Hlavní obsah

Místo karantény jezdil muž po Praze. Odhalila ho nehoda

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Nedodržování karantény bude muset vysvětlovat muž, který havaroval v pondělí na pražském Břevnově. Z menší nehody vyvázl s lehkým zraněním, ale nyní ho bude zřejmě čekat správní řízení na hygieně.

BEZ KOMENTÁŘE: Po nehodě řidič přiznal, že měl být v karanténěVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v ulici Radimova před polednem. Podle informací z místa do peugeotu zezadu narazilo jiné auto a peugeot následně začal hořet. Jeho řidič utrpěl zranění a v sanitce záchranářům řekl, že je v karanténě kvůli covid-19.

Poslanci Nacher a Čižinský i primátor mají negativní testy na covid-19

Domácí

„Záchranářská posádka ošetřila 63letého muže s úrazem hlavy a převezla jej do vojenské nemocnice. Muž uvedl, že by měl být v karanténě, ale neměl by být nakažený,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová s tím, že záchranáři ke všem pacientům přistupují jako k pozitivním, a proto nebyli v ohrožení.

Mluvčí policie Jan Daněk doplnil, že muž byl v karanténě, protože byl v kontaktu s nakaženou osobu.

„Na místě před jednotkou z Petřin zasahovala s hasicím přístrojem chemická služba, která projížděla kolem. Na lokalizaci požáru byl použit jeden vodní proud,“ doplnila mluvčí hasičů Kateřina Suchanská.

Příčiny nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám