Hlavní obsah

Hasiči v Brandýse málem smetli autobus, který jel podle nich na červenou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brandýs nad Labem

Perné chvilky připravil hasičům v Brandýse nad Labem řidič autobusu. I když měl podle hasičů červenou, projel přímo před nimi a šofér požárního vozu musel dupnout na brzdu. Policie se případem již začala zabývat.

Hasiči museli dupnout na brzdu, aby se nesrazili s autobusemVideo: Hasiči Brandýs nad Labem

 
Článek

Hasiči vyjížděli minulý pátek ze své stanice v Brandýse k případu. Přibližně 15 vteřin předtím už mají auta na hlavní silnici červenou, aby měli hasiči volnou cestu.

„Na videu můžete vidět nedávnou situaci při výjezdu naší CAS 30, kdy světelná signalizace byla včas zapnuta. Naštěstí si strojník (řidič auta) včas všiml vozidla, které projelo na červenou, a stihl zastavit,“ napsali hasiči na svém Facebooku.

Při hádce na pumpě u Prahy vytáhl muž na mladíka sekáček

Krimi

Hasiči dále doplnili, že jejich řidič se před výjezdem i přesto přesvědčí, zda může jet. V komentářích ale diskutující hasiče napadali, že semafory nemusely fungovat. I na toto ovšem hasiči mysleli. „Semafory máme vybaveny zpětnou signalizací, kdy se při jejich spuštění změní na vratech barva z červené na zelenou,“ uvedli hasiči.

Hasiči zasahovali u nehody na Plzeňsku. Hned vedle nich se převrátilo auto

Krimi

Případem se už zabývá policie. „O případu jsme ještě neměli žádné informace, ale na základě vašeho dotazu se jím začneme zabývat. Policisté se spojí s hasiči, aby jim celou situaci popsali. Řidiči autobusu hrozí pokuta až do výše 2500 korun,“ řekla Novinkám mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Reklama

Výběr článků

Načítám