Hlavní obsah

Opilá řidička najela do ženy s kočárkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JABLONEC NAD NISOU

Chodkyni tlačící kočárek s dvouletou holčičkou srazila v pátek večer opilá řidička bez řidičského průkazu v Jablonci nad Nisou. Malá holčička byla při nehodě zraněna. Přivolaní policisté naměřili řidičce v dechu 1,31 promile alkoholu. Žena současně jela ve staré škodovce, která měla velmi špatné brzdy.

Článek

"Jednadvacetiletá řidička nezvládla odbočování na silnici z Jablonce k Černé Studnici. Při průjezdu dostala smyk a zezadu narazila do devětapadesátileté ženy s kočárkem. Zlomila jí stydkou kost," uvedla policejní mluví Ludmila Knopová.

Mladík bez řidičáku z místa ujel

Další nehoda způsobená řidičem bez řidičáku se stala v neděli ráno. Na úzké silnici z Jirkova do Železného Brodu se ani ne osmnáctiletý mladík střetl v protisměru se starší škodovkou. Vjel příliš rychle do zatáčky a vrazil do levého boku protijedoucího auta, které odmrštil mimo silnici. Z místa nehody ujel, policisté ho však následně vypátrali.

Řidičce ve sraženém autě způsobila nehoda zlomeninu pánve. Mladí si vyslechl obvinění z ublížení na zdraví a neposkytnutí pomoci.

Reklama

Výběr článků

Načítám