Hlavní obsah

Kamion na D6 nedobrzdil před kolonou a naboural čtyři auta. Pět zraněných

Novinky, ČTK, ok, jap
Kladno
Aktualizováno

Dálnice D6 byla ve čtvrtek na 15. kilometru ve směru na Prahu uzavřena kvůli hromadné nehodě několika aut. Pět lidí včetně jednoho dítěte bylo zraněno. Nehoda podle policie vznikla tak, že jeden z kamionů nedobrzdil před stojící kolonou.

Hromadná nehoda na D6Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

U Braškova na Kladensku bouralo celkem šest aut - dva kamiony a čtyři osobní vozy. Dva zraněné vyprostí hasiči, řekla mluvčí středočeských hasičů Vladimíra Kereková.

„Nejprve se stala nehoda na 12. kilometru, za kterou se vytvořila kolona. Tato nehoda byla bez zranění. Na konci kolony však řidič jiného kamionu nedobrzdil a naboural čtyři auta před sebou. Jedno z nich, kde byli nejvážněji zraněni lidé, se zaklínilo pod další nákladní auto,“ řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Nováková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě se srazilo několik aut a kamiony.

U nehody zasahovalo pět posádek záchranné služby a vrtulník. Zranilo se celkem pět lidí.

„Nejvážněji byla zraněna žena, která utrpěla vážná mnohočetná poranění a po nezbytném ošetření byla letecky přepravena do střešovické nemocnice. Středně těžce zraněnému muži byla poskytnuta péče a následně byl sanitkou převezen do nemocnice v Motole,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Další dva lidé a dítě utrpěli zranění lehčího charakteru a převezeni byli do motolské a kladenské nemocnice.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě se srazilo několik aut a kamiony.

Policie bude dopravu odklánět na 16. kilometru směrem na Velkou Dobrou, zpět se mohou řidiči vracet na 12. kilometru u Unhoště.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám