Hlavní obsah

U účastníků průvodu za konopí našla policie i pervitin a extázi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I pervitin nebo desítky tablet extáze našli policisté u účastníků sobotního pražského pochodu za legalizaci marihuany. Zaznamenali více než sto přestupků, souvisejících především právě s držením nelegálních drog. Dva lidé byli kvůli drogám zadrženi. Na policejním webu to v neděli uvedl mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Milovníci marihuany opět vyšli do ulic Prahy. Pomocí policie zastavili dopravuVideo: Novinky

 
Článek

Do tradiční akce Million Marihuana March se v sobotu zapojily stovky hlavně mladých lidí. Na průvod dohlížely desítky policistů, kteří také prováděli namátkové kontroly účastníků akce. U části demonstrujících odhalili nejen marihuanu, jejíž legalizaci akce prosazuje, ale i tvrdé drogy.

"Zjistili a zadokumentovali přes 100 přestupků - ve valné většině přechovávání omamných a psychotropních látek, z nichž polovinu vyřešili příkazem na místě. Zajistili také přes 75 gramů marihuany, několik dávek pervitinu a 62 tablet extáze," popsal výsledky kontrol Rybanský.

Dva z účastníků akce byli zadrženi pro podezření ze zločinů spojených s drogami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám