Hlavní obsah

Pod kolejemi u pražské stanice I. P. Pavlova se vytvořila kaverna

– Praha • Aktualizováno

Provoz tramvají v centru Prahy komplikuje od pátečního odpoledne dutina, která vznikla pod tramvajovou tratí na křižovatce ulic Jugoslávská a Bělehradská. Linky 6 a 23 proto jezdí z náměstí I. P. Pavlova do Nuslí odklonem.

BEZ KOMENTÁŘE: Oprava dutiny na I.P. PavlovaVideo: Ondřej Kořínek, Novinky

 
Článek

V opačném směru jezdí normálně. Trať by měla být podle prvních odhadů znovu zprovozněna do sobotního poledne, vyplývá z informací na webu pražského dopravního podniku.

Z náměstí I. P. Pavlova do Nuslí jezdí tramvaje odklonem od pátečních 15:00. Podle mluvčí dopravního podniku Anety Řehkové byla pod tramvajovou tratí zjištěna kaverna o velikosti zhruba pěti metrů krychlových.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Oprava dutiny u I. P. Pavlova

Podle mluvčí je podezření, že byly poškozeny inženýrské sítě, které vedou pod tratí nebo nebo v její blízkosti. Řehková dodala, že termín obnovení provozu bude možné stanovit po zjištění rozsahu poškození a stanovení postupu opravy.

Linka číslo 6 je ve směru na Kubánské náměstí odkloněna přes náměstí Míru, Jana Masaryka, Čechovo náměstí a Koh-i-noor. Tramvaje na lince 23 dočasně jezdí ze zastávky I. P. Pavlova přes náměstí Míru, Jana Masaryka, Čechovo náměstí, Otakarovu na Bruselskou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám