Hlavní obsah

Dvojnásobná vražda v domově pro seniory na Rokycansku, tělo ženy našli pod balkonem

• Aktualizováno
Právo, pab

Násilnou smrt dvou lidí vyšetřují od středečního večera policisté na Rokycansku. K události došlo v domově pro seniory v obci Břasy. Podle informací Práva zemřeli dva starší lidé. Podezřelého policie zadržela během noci.

BEZ KOMENTÁŘE: Břasy na Rokycansku, vyšetřování na místě událostiVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Podle informací Práva jsou oběťmi starší muž a starší žena ve věku 76 a 72 let. Muž zemřel v pokoji, tělo ženy skončilo pod balkonem.

Policie oznámení o případu přijala ve středu po deváté hodině večer. Pachatel z místa po činu odjel. Kriminalisté případ vyšetřují jako podezření na vraždu.

Zadržení podezřelého potvrdila ve čtvrtek ráno Právu krajská policejní mluvčí Pavla Burešová. „Bližší informace k zadrženému nebudeme zatím sdělovat,“ uvedla.

Podle informací Práva by mělo jít o třicetiletého vnuka zavražděného páru. Jak Právo dále zjistilo, měl se se svým činem svěřit dalšímu člověku, jenž poté, co si ověřil, že je to pravda, zalarmoval policii. Podle nepotvrzených informací byl podezřelý zadržen v nemocnici, kam jej na psychiatrické oddělení dotyčný převezl.

„Nedovedu si to vysvětlit. Toho kluka znám od malička, není to žádný gauner. Měl zřejmě nějaké psychické problémy, je to hrozná tragédie,“ reagoval starosta Břas Miroslav Kroc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám