Hlavní obsah

Lupič maskovaný v černém přepadl s pistolí pražský hotel

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalisté pátrají po muži, který se zbraní v ruce přepadl recepční hotelu v Praze 4. Žena měla strach o život a lupiči dala několik tisíc korun. Incident s maskovaným mužem zachytily bezpečnostní kamery.

Loupežné přepadení v pražském hoteluVideo: Policie ČR

 
Článek

Zatím neznámý muž přepadl hotel v Sinkulově ulici v neděli 30. prosince krátce po osmé hodině večer. „Na ženu v recepci namířil pistoli s tím, že chce peníze. Přepadená mu ve strachu o svůj život dala několik tisíc korun a pachatel z místa utekl,“ sdělil v úterý mluvčí policie Jan Daněk.

Podezřelý je podle vyšetřovatelů zhruba třicetiletý muž, vysoký až 185 cm a má robustní postavu. „Oblečený byl do světle modrých džínů, černé zimní bundy s bílými ramenními švy, logem bílé barvy na levém rukávu a motivem nápisu či elipsového znaku světlé barvy přes šířku zad v oblasti lopatek,“ upřesnil mluvčí.

Foto: Policie ČR

Loupežné přepadení v pražském hotelu

Muž byl při přepadení maskovaný. „Na hlavě měl kapuci a přes ústa černou šálu a nákrčník či kuklu. Na očích měl černé brýle, které v průběhu přepadení sundal. Pachatel hovořil plynně česky bez přízvuku,“ popsal Daněk.

Kriminalisté případ prověřují jako loupež, za kterou hrozí před soudem až desetileté vězení. „Jestliže má někdo jakoukoliv informaci k případu, ať se ozve na linku 158,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám