Hlavní obsah

Senior na Karlovarsku nedal v autě přednost náklaďáku. Zemřel on i spolujezdkyně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Dva senioři zemřeli ve středu při střetu osobního a nákladního auta na Karlovarsku. Podle policie 81letý řidič zřejmě nedal šoférovi nákladního auta přednost.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem páté hodiny odpoledne na silnici I/6 na odbočce do Žlutic. Senior jel se svou 77letou spolujezdkyní v autě škoda od obce Veselov.

„Na křižovatce zřejmě nerespektoval dopravní značení a při odbočování vlevo vjel na hlavní silnici v okamžiku, kdy tudy právě projížděl 21letý muž v nákladním vozidle značky volkswagen,“ informovala mluvčí policie Zuzana Týřová.

Oba senioři utrpěli smrtelné zranění. Druhý řidič měl podle mluvčí lehké zranění a byl převezen do nemocnice.

Provoz místem policisté řídili kyvadlově. Škoda byla vyčíslena na 800 tisíc korun. Přesné příčiny kolize policie vyšetřuje.

Tragická srážka na Písecku

Dva lidé zemřeli ve středu také u obce Zlivice na Písecku. Mladý řidič osobního auta Audi A3, který se podle informací Práva řítil vysokou rychlostí, nezvládl řízení a v protisměru se čelně srazil se Škodou Fabia, ve které cestovali dva starší lidé. Ani jeden z nich silný náraz nepřežil. [celá zpráva]

Foto: Policie ČR

Havarované auta na Písecku

Reklama

Výběr článků

Načítám