Hlavní obsah

Motorkář na Děčínsku vjel pod auto, nehodu nepřežil

Česká Kamenice

U České Kamenice na Děčínsku v neděli odpoledne po srážce s osobním vozem zemřel motocyklista. Je to už druhé nedělní úmrtí motorkáře, odpoledne dopravní nehodu nepřežil muž na Rokycansku.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

Nehoda na Děčínsku se stala před 15:30 na silnici 263 ve stoupání z obce Líska na Chřibskou u České Kamenice. „Podle všeho nezvládl řízení a vjel pod auto,” sdělila mluvčí policie Šárka Poláčková.

Další smrtelná nehoda motocyklisty se stala v neděli odpoledne na silnici z Ejpovic do Rokycan. [celá zpráva]

Vážnou nehodu měl v neděli i motocyklista na silnici I. třídy, jež vede z Liberce na Děčín. Po 16:00 havaroval na silnici 13 u Bílého Kostela na Liberecku. "Utrpěl těžké poranění a letecky byl transportován na traumacentrum do nemocnice v Liberci," řekl mluvčí záchranné služby v Libereckém kraji Michael Georgiev.

Středně těžká a těžká zranění v neděli utrpěli také dva motorkáři ve Staré Vsi nad Ondřejnicí na Ostravsku. "Čtyřicetiletá žena jedoucí na motocyklu byla po střetu s automobilem zraněna středně těžce, o tři roky starší muž pak těžce," uvedl mluvčí zdravotnické záchranné služby Lukáš Humpl. Oba pacienti byli transportováni do Fakultní nemocnice Ostrava, žena vrtulníkem, muž sanitkou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám