Hlavní obsah

Muž ignoruje zákaz řízení, policie mu zabavila už třetí auto

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjov

Zaplnit policejní plochy zabavenými auty se zřejmě snaží jednadvacetiletý muž z Hodonínska. V noci na sobotu mu policisté zabavili vůz, v pořadí již třetí. Muž totiž zcela ignoruje zákaz řízení.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

V pátek večer se policejní hlídka setkala při kontrole se známou tváří. V Kyjově kontrolovali VW Passat, za jehož volantem seděl jednadvacetiletý muž. Řídil navzdory soudnímu zákazu řízení motorových vozidel na dobu dvou let.

„Navíc u něj orientačním testem zjistili přítomnost drogy v těle. Při podrobné lustraci policisté zjistili, že se jedná o opakované jednání a v tomto roce mu bylo již dvakrát zajištěno vozidlo,“ uvedl mluvčí hodonínské policie Petr Zámečník.

Historie se opakovala potřetí a hlídka vůz opět zajistila pro účely trestního řízení. Mladíka čeká další šetření pro trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí, vozidlo bude na záchytném parkovišti čekat, zda soud podpoří další návrh na propadnutí věci.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám