Hlavní obsah

Řidič na Blanensku srazil muže a zabil ho. Od nehody ujel

Šošůvka (Blanensko)

U Šošůvky na Blanensku srazilo v sobotu ráno auto sedmadvacetiletého muže, který na místě zemřel. Řidič ujel a policie po něm pátrá, řekla policejní mluvčí Alice Musilová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle ní mohlo být vozidlo červené nebo černé barvy a odjelo směrem na Vysočany a Prostějov. Policie žádá o pomoc veřejnost. Přihlásit se mohou svědci, lidé s kamerami na domech nebo s kamerou v autě, kteří místem projížděli.

Policisté dostali informaci o tragédii po páté hodině ranní. "Na silnici ležel mladý krvácející muž. Zjistili jsme, že je to po dopravní nehodě. Srazilo ho auto a ujelo. Muž zemřel," uvedla Musilová.

Policie hledá auto, které muže srazilo, i nové svědky. "Od svědků máme informace, že nehodu mohlo způsobit červené nebo černé auto, osobní, případně kombi nebo menší dodávka. Přihlásit se nám na linku 158 mohou i lidé, kteří mají na domech kameru. Mohla něco zachytit. To stejné platí i pro řidiče s kamerou, kteří místem projížděli," řekla Musilová.

Policie hledá také dalšího řidiče, který u sraženého zastavil, ale potom ujel. "Měl by mít také vozidlo červené barvy. Žádáme, aby se přihlásil," dodala Musilová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám