Hlavní obsah

Mladík v Praze se pokusil znásilnit dívku. Policie zveřejnila video, kde je zachycený

Novinky, nes
Praha

Policie hledá mladíka, který se 1. července nad ránem pokusil znásilnit dívku v ulici U jezera v Praze 5. Podezřelého, který byl s dívkou toho večera na stejné diskotéce, zachytily bezpečnostní kamery. Policie záběry v neděli zveřejnila a obrátila se na veřejnost s žádostí o pomoc při určení jeho totožnosti.

Záběry podezřelého pořízené bezpečnostními kameramiVideo: Policie ČR

 
Článek

„Událost se odehrála prvního července přibližně v půl třetí ráno v ulici U Jezera v Praze 5, kde neznámý mladík zastoupil poškozené cestu a chtěl ji znásilnit, kdy ji začal osahávat na intimních místech. Poškozená se vyvstalé situaci bránila, a proto začala křičet na celé kolo a volat o pomoc. Toho se násilník zalekl a z místa odešel pryč,” sdělil policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Pražští kriminalisté zjistili, že mladík i slečna byli toho večera na stejné diskotéce. Poškozená z diskotéky odešla a hledaný muž ji sledoval přes lávku, vestibul metra Luka až do ulice U jezera. Po neúspěšném pokusu se pak zase vrátil na stejnou diskotéku. Totožnost mladého muže však policie zatím nezjistila.

„Proto se nyní obracíme s prosbou o pomoc na širokou veřejnost. Pokud mladíka na záběru bezpečnostní kamery poznáváte, znáte jeho totožnost, potažmo místo jeho pobytu či pohybu, předejte nám, prosím, tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158,” požádal Hulan.

Reklama

Výběr článků

Načítám