Hlavní obsah

Z kamiónů na Pražském okruhu se při nehodě sesypala na silnici nová auta i cigarety

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Provoz na Pražském okruhu v úterý od odpoledne zkomplikovalo několik dopravních nehod. K té asi nejproblematičtější došlo před šestou hodinou na půltém kilometru ve směru k D5, střetla se tam nákladní vozidla. Jedno převáželo nové osobní vozy, které po kolizi z valníku spadly. Místo bylo i pozdě večer neprůjezdné.

Na Pražském okruhu havaroval kamión převážející nová autaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Na místě byly kromě spadaných převážených aut také rozházené cigarety z druhého vozu. Hasiči kromě toho museli řešit rozsáhlý únik nafty z jednoho vozu.

Tato nehoda se obešla bez zranění, předchozí dvě, které se na Pražském okruhu staly odpoledne, si vyžádaly pět lehce zraněných, z toho tří dětí.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarovaný kamión na Pražském okruhu

Kolem 15. hodiny zastavila provoz na Pražském okruhu nehoda kamiónu a osobního auta na 6,5. kilometru ve směru k D1. Kamión skončil v příkopu.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na Pražském okruhuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Další nehoda se stala před 16. hodinou zhruba na pátém kilometru Pražského okruhu ve směru k dálnici D5. Tam se střetla čtyři osobní auta, po nehodě se je ale podařilo odstavit do odstavného jízdního pruhu.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarovaný kamión na Pražském okruhu

Nehodu bez zranění a bez omezení provozu zadokumentovali policisté odpoledne ještě na šestém kilometru ve směru k D5.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarovaný kamión na Pražském okruhu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám