Hlavní obsah

Žena zapomněla v bankomatu peníze. Policie zveřejnila video s mužem, který si je měl nechat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie hledá muže, který si měl nechat pět tisíc korun zapomenutých v bankomatu v Kyjově na Hodonínsku. Peníze tam nechala roztržitá žena, která si chtěla vybrat hotovost. Policie o případu, který se odehrál „před nedávnou dobou“, informovala ve středu, kdy také zveřejnila záběry, které zmiňovaného muže zachycují.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž u bankomatu v KyjověVideo: Policie ČR

 
Článek

Žena si chtěla vybrat peníze z bankomatu na kyjovském Masarykově náměstí.

„Zřejmě z roztržitosti nebo jiného důvodu však v bankomatu ponechala vybranou částku 5000 korun a odešla pryč. Toho využil zatím neznámý muž, který šel následně kolem bankomatu, pro peníze sáhl a odešel, aniž by je měl v úmyslu odevzdat,“ uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Kvůli tomu teď po muži pátrají policisté, kteří zveřejnili kamerové záběry zachycující daného muže a požádali veřejnost o pomoc při pátrání.

„Pokud muže na videozáznamu poznáte, sdělte to kyjovským policistům na telefonu 974 633 500 nebo přímo na lince 158,“ vyzval Zámečník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám