Hlavní obsah

Po fotbalovém zápase v Olomouci se poprali fanoušci, zasahovali policejní psovodi

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policejní psovodi zasahovali v sobotu odpoledne u rvačky po fotbalovém zápase SK Sigma Olomouc a FC Baník Ostrava. Jeden člověk byl zraněn a jednoho muži zákona odvezli na služebnu.

BEZ KOMENTÁŘE: Zákrok policejních psovodů v OlomouciVideo: Novinky

 
Článek

Podle reportéra Novinek, který incident natočil, se mezi sebou pošťuchovala skupinka asi dvaceti fanoušků, z nichž někteří se následně začali prát a přetahovat se o šály. Toho si všimli policejní psovodi, kteří zakročili a skupinku zklidnili. Poté přivolali záchrannou službu kvůli zraněnému muži.

„Jedna osoba byla z místa převezena na místní oddělení policie k podání vysvětlení. Jinak jsme během celého bezpečnostního opatření řešili pouze jeden přestupek proti veřejnému pořádku,“ řekla Novinkám mluvčí policie Miluše Zajícová.

Podle ní jinak celá akce proběhla bez problémů a policisté nemuseli zasahovat. Kromě psovodů se na něm podíleli také policisté pořádkové jednotky, kriminalisté, policisté na koních i antikonfliktní tým.

Zápas na Andrově stadiónu skončil 1:0 pro Sigmu Olomouc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám