Hlavní obsah

Policie zveřejnila snímek tváře vraha prodavačky v pražských Letňanech

Novinky, ok, jap
Praha
Aktualizováno

Pražská policie vyšetřuje od úterního večera vraždu ženy v obchodním centru v Letňanech. Pachatel je zatím na útěku, policie po něm pátrá.

Vyjádření mluvčí OC Letňany k vražděVideo: Novinky

 
Článek

Podle policie se vražda odehrála ve večerních hodinách v obchodě s oblečením. „Podle prozatímních zjištění zatím neznámý pachatel přišel do obchodu, tam se převlékl do nových šatů a zavraždil dvaačtyřicetiletou ženu. Následně z obchodu odešel a ještě před tím si z pokladny odnesl nezjištěný obnos peněz,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Foto: Policie ČR

„Můžeme potvrdit, že se v obchodním centru stala vražda. V současné chvíli probíhá vyšetřování a více informací poskytne policie,“ řekla Novinkám mluvčí OC Letňany Ivona Novotná.

Foto: Policie ČR

Podle policie byl muž ve věku okolo 30 let, hubené postavy. Muž měl na sobě plísňové džíny značky Croop Denim, červenou flanelovou košili značky Mustang, černé tenisky značky DC, hodinky Daniel Klein a kšiltovou čepici tmavé barvy značky Marks & Spencer. Podezřelý na místě také zanechal atypický zapalovač červené barvy s nápisem „Sex instructor – first lesson free!“

Foto: Policie ČR

„Z obchodu pak muž odešel v novém pánském tmavém obleku značky Otto Berg ve velikosti 50. Stejné značky byly i polobotky, ve kterých z obchodu odešel,“ konstatoval Daněk.

Informace o totožnosti podezřelého přijme linka 158.

Foto: Policie ČR

Pachatel po sobě v obchodě zanechal oblečení.

Reklama

Výběr článků

Načítám