Hlavní obsah

Muž zachraňoval z hořící stodoly auta. Vzplálo na něm oblečení a skončil v nemocnici

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Těžké popáleniny utrpěl v pondělí ráno při požáru stodoly muž ve Valašské Bystřici na Vsetínsku. Vrtulník ho dopravil do popáleninového centra.

Foto: HZS Zlínského kraje

Muž při záchraně aut utrpěl popáleniny.

Článek

„Hasiči vyjeli k požáru o půl páté ráno. Při jejich příjezdu na místo byla již celá stodola o velikosti pět krát šest metrů v plamenech,“ informovala mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Lucie Javoříková.

Foto: HZS Zlínského kraje

Muž při záchraně aut utrpěl popáleniny.

„Muž se snažil před ohněm zachránit dvě vozidla zaparkovaná uvnitř hořící stodoly. Přitom na něm vzplálo oblečení. Utrpěl těžké popáleniny zejména v dolní části těla. Skončil v péči záchranářů. Hasiči nasvítili místo pro přistání vrtulníku a pomohli s transportem zraněného,“ uvedla Javoříková.

Foto: HZS Zlínského kraje

Muž při záchraně aut utrpěl popáleniny.

Hasiči vynesli z hořícího objektu tři tlakové lahve, po lokalizaci požáru postupně rozebírali části stodoly a dohašovali skrytá ohniska.

„Požárem byla zničena celá stodola včetně věcí uvnitř, jako například motorky, televize, lednice, přímotop a mnoho dalších věcí. Shořela i dvě osobní vozidla stojící u stodoly. Majitel celkovou škodu předběžně vyčíslil na dvě stě tisíc korun,“ sdělila Javoříková. Příčinu požáru zjišťuje vyšetřovatel hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám