Hlavní obsah

Mladík vlezl mezi vagóny metra a za jízdy je posprejoval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelný hazard se životem předvedl v úterý 20. února mladík, který na stanici metra B Zličín vlezl mezi dva vagóny soupravy a během jízdy do stanice Stodůlky vozy posprejoval. Případ vyšetřují policisté z místního oddělení Zličín. Dopravnímu podniku způsobil vandal škodu za několik tisíc korun.

Sprejer balancoval na spřáhleVideo: Policie ČR

 
Článek

Mladý vandal v tmavém oblečení s částečně zakrytým obličejem nastoupil kolem poledne na počáteční stanici linky B - na Zličíně nikoliv do soupravy metra, ale mezi vagóny. Během jízdy počmáral sprejem vagóny. Vystoupil ve stanici Stodůlky a následně jel - již uvnitř soupravy metra - zpátky na Zličín.

Policie případ řeší kvůli podezření z trestného činu poškození cizí věci sprejerství. Po mladíkovi zatím bez úspěchu pátrají. Zveřejnili proto video z bezpečnostní kamery a prosí veřejnost o pomoc. Případní svědci se mohou obrátit na jakoukoliv služebnu policie nebo mohou zavolat na linku 158.

Mladíkovi v případě vypátrání a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám