Hlavní obsah

Mladík v Karlových Varech se měl pokusit zavraždit vlastní matku

– Karlovy Vary
Právo, vor

Z pokusu o vraždu obvinili ve čtvrtek odpoledne karlovarští kriminalisté 23letého mladíka. Ve středu večer se podle nich pokusil zavraždit v jednom z bytů v Karlových Varech–Drahovicích 43letou ženu. Podle informací Práva se jednalo o jeho matku.

BEZ KOMENTÁŘE: Syn v Karlových Varech napadl matkuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Brutálnímu fyzickému napadení ženy měla předcházet jejich slovní rozepře,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Krejčí. Co bylo předmětem hádky, není zatím zcela zřejmé. Každopádně syn neudržel nervy na uzdě a začal svoji matku mlátit hlava nehlava.

„Ženské volání o pomoc zaslechla sousedka, která ihned přivolala policejní hlídku. Policisté vzápětí dorazili na místo, kde se jim podařilo zabránit v dalším fyzickém napadání ženy,“ popisovala Krejčí s tím, že policie agresora zadržela a zavřela do cely.

„Napadená žena utrpěla vážná zranění. Na místo jí byla ihned přivolána zdravotnická záchranná služba a do jejího příjezdu policisté ženě poskytovali první pomoc,“ konstatovala Krejčí.

„Na místě byla pacientka s poruchou vědomí,“ uvedl mluvčí karlovarské záchranky Radek Hes. „Převezli jsme ji s několikačetnými pohmožděninami nejenom na hlavě, ale i na celém těle do nemocnice,“ dodal mluvčí záchranky.

Policie případ dál intenzívně šetří. „Vyšetřovatel podá podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. V případě prokázání viny hrozí obviněnému u soudu trest odnětí svobody na deset až osmnáct let,“ uzavřela Krejčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám