Hlavní obsah

Nemocnice propustila zraněnou ženu z tragické nehody v pražské Hostivaři

Praha

Nemocnice na pražských Vinohradech propustila do domácího léčení jednu ze zraněných žen, které v úterý srazil řidič v Hostivaři. Další zůstává hospitalizována. Při nehodě zemřeli na místě muž a žena. Příčiny policie vyšetřuje.

Auto v Praze srazilo čtyři chodce, dva jsou po smrtiVideo: Novinky

 
Článek

„Naše nemocnice přijala včera dva pacienty. Jedna z žen byla ještě v úterý propuštěna do domácího ošetřování a druhá je stále u nás na ortopedické klinice,“ řekla Novinkám mluvčí Fakultní nemocnice Královské Vinohrady Hana Vránová.

Další informace ke stavu pacientů nemocnice sdělovat nemůže, včetně věku žen. Záchranná služba v úterý uvedla, že do nemocnice převezla ženy ve věku 72 a 63 let.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě zemřeli dva lidé

Pražská policie tragickou nehodu vyšetřuje. „Nemáme nic nového ke zveřejnění, policisté nehodu vyšetřují a budou zadávat znalecké posudky. Vyšetřování tak může trvat týdny až měsíce,“ sdělil Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.

Pomáhal svědek

Nehoda se odehrála v úterý odpoledne ve Švehlově ulici. Podle svědků stála auta v levém pruhu na červené, když v pravém pruhu projel vůz a srazil chodce, kteří procházeli přes přechod. [celá zpráva]

Foto: Novinky

Vážná nehoda v pražské Hostivaři

Před příjezdem záchranářů pomáhal zraněné resuscitovat 28letý muž, kterému záchranáři posléze poděkovali. Muž a žena přesto podlehli těžkým zraněním. Ženy odvezly sanitky do nemocnice, kde následně skončil také řidič auta i svědek, kteří utrpěli akutní stresovou poruchu.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě zemřeli dva lidé

Policie uvedla, že 67letý řidič nebyl pod vlivem alkoholu ani drog. Policisté v rámci zjišťování příčiny nehody budou mimo jiné zkoumat také řidičův zdravotní stav nebo technický stav auta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám