Hlavní obsah

V Holicích zemřela při nehodě řidička, její děti jsou vážně zraněné

Holice

Při čelním střetu s kamiónem v Holicích na Pardubicku zemřela ve středu řidička osobního vozu, její dvě děti utrpěly velmi vážná zranění. Silnice I/35 je zavřená. Uvedla to policejní mluvčí Eva Maturová.

Foto: HZS Pardubického kraje

Místo nehody

Článek

Nehoda se stala směrem na Vysoké Mýto, kousek od kruhového objezdu. Vozy jezdí odklonem po staré původní trase přes Holice.

Foto: HZS Pardubického kraje

Kamion v příkopu

Vyšetřování ještě dobu potrvá, kamión skončil v příkopu. Co bylo příčinou nehody, policisté teprve vyšetřují.

Foto: HZS Pardubického kraje

Hasiči zasahující na místě nehody

Žena zraněním i přes zásah záchranářů podlehla na místě. Chlapce odvezl do hradecké nemocnice vrtulník, byl v kritickém stavu. Dívku do hradecké nemocnice odvezla sanitka, utrpěla zranění hlavy, břicha, hrudníku a nohou, řekl mluvčí záchranářů Aleš Malý.

Foto: HZS Pardubického kraje

Hasiči zasahující na místě nehody

„Záchranáři se po příletu na místo ujali přibližně třináctiletého chlapce, který při nehodě utrpěl vážná mnohočetná poranění. Po vyproštění byl chlapec uveden do umělého spánku a napojen na přístroj pro umělou plicní ventilaci.

Vzhledem k jeho vážnému stavu o něho musela posádka letecké záchranné služby intenzivně pečovat v průběhu stabilizace na místě nehody i transportu do královéhradeckého traumacentra,” uvedl mluvčí hradeckých záchranářů Ivo Novák.

Foto: HZS Pardubického kraje

Vrtulník mířící na místo nehody

Reklama

Výběr článků

Načítám