Hlavní obsah

Opilý pár se na ubytovně hádal kvůli nevěře, žena muže pobodala nožem

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Žárlivost a alkohol nebývají šťastnou kombinací. Přesvědčila se o tom dvojice z královéhradecké ubytovny. Opilí byli oba, ale zatímco muž skončil v nemocnici, ženě hrozí až deset let odnětí svobody za těžké ublížení na zdraví. S nožem v ruce se bránila nařčení z nevěry.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Ke zraněnému muži na jedné z ubytoven na Pražském Předměstí v Hradci Králové vyjížděli záchranáři a policisté v neděli odpoledne.

„Na místě našli 55letého muže, který měl dvě bodné rány, a jeho dvaapadesátiletou přítelkyni. Oba pod vlivem alkoholu,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová s dovětkem, že žena nadýchala 3,3 a muž 2,6 promile alkoholu.

„Zraněný byl okamžitě převezen do hradecké fakultní nemocnice a jeho družka na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Následující den se žena u výslechu k napadení přiznala a uvedla, že měli slovní rozepři, kdy ji měl druh obviňovat z nevěry. Vzala si nůž, se kterým ho bodla nejdříve do ruky, a protože nepřestal, bodla ho ještě do zad,“ doplnila Kormošová.

Na základě lékařské zprávy muž utrpěl těžké zranění, a proto byla jeho družka obviněna ze zločinu těžké ublížení na zdraví, za což ji hrozí trest odnětí svobody od tří do 10 let. Stíhána je na svobodě.

Reklama

Výběr článků

Načítám