Hlavní obsah

Řidič fabie přejel na Rakovnicku do protisměru, kde se čelně střetl s kamiónem

Novinky, jap

Řidič fabie v Rudě na Rakovnicku přejel v úterý odpoledne z neznámých příčin do protisměru, kde se čelně střetl s kamiónem. Muže s vážným zraněním transportoval do nemocnice vrtulník letecké záchranky.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda v Rudě na Rakovnicku

 
Článek

Nehoda se stala na hlavním tahu z Prahy na Rakovník. V Rudě na Rakovnicku přejel řidič fabie ze zatím neznámých příčin do protisměru, kde se čelně střetl s polským kamiónem. Osobní vůz byl po nárazu odmrštěn do příkopu. Řidič zůstal zaklíněný uvnitř.

„Na místo vyjely dvě jednotky hasičů. Řidiče vyprostili kolemjedoucí řidiči ještě před naším příjezdem. Hasiči pomohli záchranářům s transportem muže do vrtulníku. Poté ještě zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem,” řekl Novinkám mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Policisté kvůli vyšetřování silnici obousměrně uzavřeli. V péči záchranářů nakonec skončil i řidič kamiónu.

„Řidič osobního vozu utrpěl středně těžká poranění, přičemž u něj lékař vyslovil podezření na poranění pánve a na otřes mozku. Po prvotním ošetření byl letecky transportován do motolské nemocnice v Praze. Řidiče kamiónu záchranáři ošetřili se zhmožděninami v oblasti hrudníku a sanitkou ho převezli do rakovnické nemocnice,” sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám