Hlavní obsah

Smrt dvou lidí v Teplicích nad Metují vyšetřuje policie jako vraždu a sebevraždu

Novinky, hlk, jdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice nad Metují

Úmrtí 50letého muže a 51leté ženy v Teplicích nad Metují vyšetřují policisté jako vraždu a sebevraždu. K události došlo v sobotu odpoledne. Podle policie mohly být příčinou rodinné spory. Informoval o tom v pondělí policejní mluvčí Jan Čížkovský.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Policisté přivolaní na místo tragické události nalezli v domě v Teplicích nad Metují dvě těla bez známek života. Podle dostupných informací šlo o vraždu a následnou sebevraždu.

„Prvotním ohledáním obou těl byla zjištěna vážná bodnořezná poranění s tím, že přesnou příčinu smrti určí až výsledky nařízených soudních pitev. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se této tragické události účastnila třetí osoba. Kriminalisté zatím pracují s verzí, že motivem mohly být rodinné problémy,“ uvedl k případu mluvčí policie Jan Čížkovský.

Kriminalisté se případem budou i dál zabývat. „Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy,“ doplnil Čížkovský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám