Hlavní obsah

Řidič v Chomutově túroval auto tak dlouho, až celé shořelo

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Nedaleko služebny chomutovské městské policie hořelo auto. Jeho majitel při startování túroval motor tak dlouho, až se vzňal. Poté vůz zcela shořel, požár přitom poškodil i vedle stojící vůz. Video z incidentu, ke kterému došlo před vánočními svátky, policie zveřejnila v úterý.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič túroval auto tak dlouho, až začalo hořetVideo: MP Chomutov

 
Článek

Hlídka strážníků byla v nočních hodinách nejprve upozorněna, že na nedalekém parkovišti pobíhá muž okolo vozidla, ze kterého se valí hustý dým. „Obsluha kamerového systému zjistila, že je oznámení pravdivé, a okamžitě informovala hasiče,“ řekl ve středu Právu ředitel městské policie Tomáš Douda.

Při příjezdu hlídky bylo vozidlo už v plamenech a strážníci se marně snažili oheň uhasit hasicím přístrojem ze služebního vozidla. Do příjezdu hasičů tedy zajišťovali, aby se nikdo z kolemjdoucích nepřiblížil a nedošlo tak ještě k nějakým zraněním. Škodám na sousedním voze se už ale nepodařilo zabránit.

„Strážníci zjistili, že jde o problémového obyvatele města, který se opakovaně snažil nastartovat a túroval motor, čímž zřejmě došlo k nějaké závadě, která způsobila požár,“ přiblížil ředitel Douda pravděpodobnou příčinu. Případem se nyní zabývá Policie ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám