Hlavní obsah

Bezdomovec uhořel v polorozpadlém domě v pražské Libni

– Praha • Aktualizováno
Novinky, Pavel Jaňurek

Při likvidaci požáru opuštěné budovy v pražské Libni objevili hasiči v sobotu dopoledne mrtvého muže. Případem se zabývají kriminalisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Při požáru v Libni zemřel člověkVideo: Novinky

 
Článek

Při likvidaci požáru opuštěné budovy v pražské Libni objevili hasiči v sobotu dopoledne mrtvého muže. Případem se zabývají kriminalisté.

"V sobotu v dopoledních hodinách vyjížděli policisté do Voctářovy ulice k požáru polorozpadlé budovy určené k demolici, kdy po jeho uhašení policisté společně s hasiči nalezli uvnitř objektu tělo muže bez známek života," řekla Novinkám policejní mluvčí Iveta Martínková.

Na místo vyjeli kriminalisté z obvodního i krajského ředitelství. Povolán byl speciálně vycvičený pes na vyhledávání akcelerantů.

Ohledáním těla muže nezjistili kriminalisté ani koroner žádné známky cizího zavinění. Podle informací, které zjistil reportér Novinek na místě, vše nasvědčuje tomu, že muž bez domova usnul v posteli s cigaretou.

"Totožnost mrtvého a příčiny úmrtí zjišťují kriminalisté a společně s hasiči vyšetřují příčinu požáru," doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám