Hlavní obsah

OKD se potýká s nájezdy zlodějů. Na ostrahu šli s baseballovou pálkou

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Nejen s ekonomickými problémy, ale i s nájezdy zlodějů a rabováním svých areálů se potýká těžební společnost OKD. Zloději jsou tak troufalí, že se nebojí bezpečnostní služby ani kamer, které jejich počínání monitorují.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloději vytáhli na ostrahu baseballovou pálkuVideo: Policie ČR

 
Článek

Zatím posledním případem, který karvinští policisté prověřují, je krádež elektromateriálu z majetku důlního podniku. Té se dopouští skupina karvinských nájezdníků, kteří vnikají do objektů firmy OKD v Karviné-Doly, kde kradou vše, na co přijdou.

„V letošním roce už policisté šetří desítky krádeží kabelů se škodou okolo 100 tisíc korun,“ upozornila karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Vedoucí obvodního oddělení Policie ČR Karviná 1 Jaroslav Sarčák dodal, že jak je patrno ze záběrů z kamer bezpečnostní agentury, zájmu pachatelů vévodí elektrické kabeláže. „Nelze opomenout agresivitu nájezdníků,“ dodal.

Jak je vidět na videozáznamu, zloději zaútočili na ostrahu baseballovou pálkou. Ta se bránila plynovou pistolí.

Související téma:

Pokud někdo osoby na videu pozná, má se ozvat karvinským policistům, a to třeba i anonymně. Kontaktovat má linku 974 734 651 nebo přímo vedoucího oddělení Karviná 1.

Reklama

Výběr článků

Načítám