Hlavní obsah

Mladík poslal sestře vzkaz na rozloučenou. V akci je vrtulník, psovod i hasiči

Cheb
Aktualizováno

Desítky policistů pátrají v Aši a okolí po 21letém Robertu Walchetsederovi, který v úterý poslal své sestře dopis na rozloučenou a od té doby se neozval. Policisté se proto domnívají, že chce spáchat sebevraždu. Po mladíkovi pátrá také vrtulník s termovizí.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Robert Walchetseder

Článek

Mladého muže naposledy viděla v pondělí v podvečer jeho matka. V úterý pak poslal vzkaz sestře přes sociální síť s tím, že se s ní loučí. Od té doby se neozval, jeho telefon je hluchý.

Pohřešovaný muž je asi 170 cm vysoký, má krátké hnědé vlnité vlasy a hnědé oči. Na pravé lícní kosti má jizvu o délce zhruba dva centimetry. Na vnitřní straně levé ruky tetování – nápis AC/DC.

Podle policie měl na sobě naposledy černošedou teplákovou bundu na zip s kapucí, kalhoty a kotníkové plátěné kecky značku Vans černobílé barvy s bílými tkaničkami.

„Po muži pátrá pět desítek policistů a hasičů v Aši a okolí v místech, kde by se pohřešovaný mohl nacházet. Do akce byl zapojen i policejní psovod a vrtulník s termovizí. V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na linku 158,“ uvedla mluvčí policie Zuzana Týřová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám