Hlavní obsah

Z Ohře vytáhli mrtvolu. Může jít o řidiče, který do řeky skočil před policií

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Náhodný chodec objevil ve středu v odpoledních hodinách na břehu Ohře mezi Sokolovem a Královským Poříčím mrtvolu. Zatím není možné určit totožnost, protože tělo je v takovém stadiu rozkladu, že nelze jednoznačně říci, jestli se jedná o muže, či ženu. Policie ani nechce spekulovat o tom, zda mrtvým může být řidič, který před nimi v únoru utíkal a skočil do řeky.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Můžeme potvrdit, že náhodný chodec našel u břehu mezi Sokolovem a Královským Poříčím tělo muže,“ uvedla ve čtvrtek mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová.

„Pravděpodobně se jedná o mrtvolu muže,“ pokračovala. „Nyní bude provedena soudní pitva, jejímž rámci bude zajištěn materiál, který pošleme dál ke zkoumání. To bude trvat několik týdnů – a pak teprve budeme moci říct, o koho se jednalo,“ dodala Böhmová.

„Neradi bychom o tom spekulovali,“ uvedla na dotaz Práva, zda má policie nějaké indicie o tom, že by se mohlo jednat o řidiče osobního vozidla, který na začátku února v Nádražní ulici v Sokolově prchal v autě před policejní hlídkou. Uprchnout chtěl skokem do řeky Ohře. [celá zpráva]

Napoprvé řeku sice přeplaval, ale když na druhém břehu před jinou policejní hlídkou skočil do chladných vod podruhé, zmizel po chvíli v silných peřejích pod hladinou. Hasičům a policistům na loďkách ani potápěčům se jej nepodařilo nalézt.

Reklama

Výběr článků

Načítám