Hlavní obsah

Motorkáři havarovali ve Východních Čechách

V Královéhradeckém a Pardubickém kraji v neděli havarovalo několik motorkářů. Nehody se obešly bez tragických následků. Motorkáře na silnice ve větším počtu vylákalo nedělní slunečné počasí. Policie o velikonočních svátcích na silnicích v regionu posílila kontroly, při nichž se zaměřuje především na požívání alkoholu řidiči, řekli mluvčí hradecké a pardubické policie.

Foto: HZS Zlínského kraje

Ilustrační foto

Článek

U Zemské brány v Orlických horách se v neděli odpoledne srazil motocyklista s osobním autem. "Na místo letěl i vrtulník, ale nakonec nebyl potřeba. Motorkář byl s poraněným ramenem převezen do nemocnice sanitou," řekla mluvčí hradecké policie Eva Prachařová.

Lehce se zranila motocyklista, která v neděli odpoledne u Dobrušky na Rychnovsku narazila do motocyklisty před sebou. V Náchodě řidič osobního auta zřejmě nedal přednost motorkáři jedoucímu po kruhovém objezdu. Motocyklista skončil se zraněním v nemocnici.

V Pardubicích policie řešila srážku skútru s osobním automobilem. Řidič skútru utrpěl lehké zranění, alkohol u něj nebyl zjištěn, uvedl mluvčí policie Jiří Tesař.

Reklama

Výběr článků

Načítám