Hlavní obsah

Loupežné přepadení ženy v pražských Košířích má na svědomí 17letý hoch a jeho kamarád

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté již vědí, kdo přepadl 32letou ženu v Košířích, jež přišla v lednu o své osobní věci. Podle policie se loupeže dopustili mladíci ve věku 17 a 21 let. Starší z nich skončil ve vazbě.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Detektivové díky poznatkům z kriminálního prostředí v minulých dnech dopadli dva podezřelé, které z tohoto přepadení viní. Zadrželi je a zahájili proti nim stíhání pro trestný čin loupež,“ informoval ve středu mluvčí policie Jan Daněk.

Loupež se odehrála 31. ledna v Jinonické ulici. Obětí byla dvaatřicetiletá žena, kterou pachatelé pronásledovali z tramvaje. Udeřili ji pěstí do obličeje a ukradli jí kabelku s penězi, doklady a mobilním telefonem. [celá zpráva]

Původně se policisté domnívali, že pachatelé mají na svědomí ještě přepadení 15letého chlapce. To se ale nepotvrdilo, protože již na počátku února zadrželi a obvinili za tuto loupež jiného pachatele. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Převoz muže podezřelého z loupežeVideo: Policie ČR

Reklama

Výběr článků

Načítám