Hlavní obsah

Na Přerovsku přišla při požáru o život jednadevadesátiletá žena

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malhotice

Jednadevadesátiletá seniorka přišla ve středu o život při požáru rodinného domu v Malhoticích na Přerovsku. Příčina je v šetření. Škoda dosud nebyla vyčíslena. Případem se zabývá i policie. Právu to řekl mluvčí krajských hasičů Zdeněk Hošák.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Požár rodinného domu v Malhoticích na Přerovsku

Článek

Na likvidaci požáru se podle něj podílely čtyři jednotky z řad profesionálních a dobrovolných hasičů z Hranic, Opatovic, Malhotic a Kelče (výpomoc ze Zlínska).

Foto: HZS Olomouckého kraje

Při požáru zahynula seniorka

„Informaci o požáru převzalo naše operační středisko krátce před polednem s tím, že jde o zahoření v menším rodinném domku a celkové zakouření objektu s možnou přítomností osoby uvnitř. Hasiči z Opatovic, kteří na místo dorazili mezi prvními, velmi rychle lokalizovali menší dohořívající ohniska ve dvou požárem zasažených místnostech. V jedné z nich nalezli na zemi ležet ženu bez známek života. Bohužel následně přivolaný lékař na místě konstatoval smrtelná zranění,“ konstatoval Hošák a dodal, že poté hasiči pokračovali v odvětrávání pomocí přetlakové ventilace a také kontrolovali celý objekt termokamerou.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Při požáru rodinného domu v Malhoticích na Přerovsku přišla o život seniorka.

„Na místě do skončení vyšetřování z preventivních důvodů ještě zůstala místní jednotka hasičů Malhotic a majiteli objektu byl nařízen dohled nad požářištěm do večerních hodin,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám