Hlavní obsah

Muž se v Německu přiznal k vraždě ženy ze Sokolova

Právo, ape
Sokolov
Aktualizováno

Na sídlišti v Sokolově byla v pátek večer nalezená mrtvá 36letá žena. Z vraždy podezřelý cizinec byl zajištěn, sám se přihlásil na policii v Německu.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

„V pátek v podvečer kriminalisté na základě oznámení policejního orgánu ze Spolkové republiky Německo provedli šetření a následný vstup do bytu na sídlišti v Sokolově. Zde byla nalezena 36letá žena bez známek života,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí s tím, že provedeným ohledáním za přítomnosti soudního lékaře bylo zjištěno, že žena zemřela násilnou smrtí.

Vražda se stala na sídlišti Vítězná. Podle informací Práva občan Německa zřejmě po hádce zavraždil svou přítelkyni, odjel za hranice a tam se sám přihlásil na policii. Ta neprodleně informovala české kolegy. Na místo dorazili nejprve policisté a hasiči, kteří otevřeli byt.

Podle ČTK pak přijel koroner k ohledání oběti, kriminalisté zajišťovali stopy na místě činu asi do půlnoci.

Krajští kriminalisté Karlovarského kraje zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. „K zjištění příčiny smrti, byla nařízena soudní pitva,“ dodala Krejčí s tím, že vzhledem k tomu, že je případ na samém začátku vyšetřování, ke způsobu smrti ani k dalším okolnostem se zatím proto nebude vyjadřovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám