Hlavní obsah

V Olomouci zemřeli dva lidé, jednoho rozemlel lis sběrného dvora

Právo, Petr Marek
Olomouc

U dvou tragických případů zasahovali ve čtvrtek odpoledne posádky olomoucké záchranné služby. V prvním přišel o život muž v ulici Na Sezníku, ve druhém další muž v Heyrovského ulici.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Obě úmrtí šetří policisté. Totožnost mrtvých zatím neznají. Právu to řekla mluvčí olomouckých policistů Marie Štrbáková.

„Pracovníci sběrného dvora v ulici Na Sezníku našli před půl druhou rozdrcené tělo v popelářském voze. Lékař konstatoval u jednačtyřicetiletého muže smrt, příčinou byla devastující zranění, když tělo prošlo lisem sběrného dvora,“ řekl Právu mluvčí olomouckých záchranářů Pavel Vysloužil.

Druhé neštěstí se podle něj stalo v Heyrovského ulici, kde v bezvědomí ležel třicetiletý muž pod okny jednoho z domů. „Záchranáři se ho ihned pokusili přivést k životu, bohužel jeho zranění byla natolik závažná, že resuscitace nebyla úspěšná,“ uvedl Vysloužil.

Podle Štrbákové mohlo jít v tomto případě o sebevraždu. Bližší informace však Právu neposkytla. „Šetření je teprve na samém počátku,“ vysvětlila Štrbáková.

Reklama

Výběr článků

Načítám