Hlavní obsah

Bývalý přítel zavražděné 15leté dívky z Jihlavy se oběsil ve vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třebíč

Ve věznici Rapotice na Třebíčsku se minulý týden oběsil vězeň. Našli ho pracovníci věznice ve společných prostorách. Podle TV Nova je mrtvým 22letý bývalý přítel zavražděné 15leté dívky z Jihlavy. Ta se stala obětí tří mladíků v roce 2013, kdy ji vyhodili z okna a brutálně ubili.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Událost se odehrála 27. ledna odpoledne, kdy pracovníci věznice našli mrtvého vězně ve společných prostorách. Podle předběžných informací muž zemřel bez cizího zavinění, ale vyšetřování má na starosti policie. Případem se také zabývá kontrolní orgán věznice,“ řekl Novinkám mluvčí věznice Jan Doležal.

Kde bylo tělo vězně nalezeno, upřesnit nechtěl, potvrdil pouze, že to nebylo v ložnici. Věznice Rapotice nemá cely, ale ložnicový systém, kde je umístěno více vězňů. Trest si tam odpykávají muži odsouzení za méně závažné trestné činy.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Bývalý přítel zavražděné si tam odpykával trest za majetkovou trestnou činnost, konkrétně za vloupání. Již dříve se dopustil i loupežných přepadení. Podle TV Nova za jeho sebevraždou stojí psychické problémy.

Vražda otřásla republikou

Brutální vražda 15leté dívky se odehrála v březnu 2013 v Jihlavě. Dívka přišla do jednoho z bytů za Michalem Kisiovem a měla s ním pohlavní styk. Po něm podle Kisiova prohlásila, že ho udá za znásilnění. To mladíka rozčílilo a školačku vyhodil z okna.

Ta pád přežila a Kisiov ji spolu s dalšími odsouzenými Tomášem Zavřelem a Jakubem Doležalem odnesli zpět do bytu, kde ji Kisiov brutálně zavraždil. Tělo pak hodili do kontejneru. Po několikatýdenním pátrání ostatky policisté našli na skládce. Na podzim 2014 soud potvrdil Kisiovovi a Zavřelovi 25leté tresty, Doležal dostal za napomáhání čtyři roky. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám