Hlavní obsah

Žena v Ostravě se zastala bitého psa, útočníci zmlátili jejího partnera

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Policie v Ostravě vyšetřuje incident, který se odehrál v sobotu odpoledne mezi několika cestujícími v tramvaji. Třiatřicetiletá žena se nejprve zastala psa, kterého bila skupina mužů, ti pak napadli jejího partnera. Pachatelé byli zakrátko vypátrání, policie nyní hledá svědky události.

Foto: Denisa Telaříková, Právo

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal v tramvaji linky číslo 4 ve Slezské Ostravě. Muži cestovali se psem, kterého bili a kopali. Poté, co je další cestující okřikla, obrátili svoji zlobu vůči jejímu partnerovi. Nejprve ho napadli pěstmi, pak ho shodili ze sedadla a dále napadali.

„Ataku se snažila zabránit řidička tramvaje, která se po zastavení vozu postavila mezi poškozené a útočníky. I řidička byla následně napadena, rovněž údery a čelila též verbálním výhrůžkám a vulgarismům,“ uvedla mluvčí policie Gabriela Holčáková.

Žena poté vyběhla z tramvaje a pomocí telefonu volala o pomoc. „Útok pokračoval sejmutím náhubku psovi a povelem k ataku vůči poškozeným. Jednačtyřicetiletý muž utrpěl zranění, jež si vyžádá dobu léčení pravděpodobně delší sedmi dnů,“ dodala mluvčí.

Policie nyní hledá svědky, kteří cestovali v tramvaji, aby kontaktovali linku158, a pomohli tak objasnit průběh napadení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám